ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ RFID ΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!!

Standard

Image

Διαφημίζεται στην Ελλάδα ως κάτι πολύ καλό το τσιπάκι RFID στο χέρι,σε σχολικό βιβλίο Αγγλικών της Α ΛΥΚΕΙΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Μετα το σχολείο την Πέμπτη, εφαγα δύο ώρες στον γιατρό, περιμένοντας να μου εμφυτεύσει το καινούργιο μου μικροτσίπ. Αυτή η διαδικασία (μια γρήγορη ένεση στον αντίχειρα μου) πήρε μόνο λίγα δευτερόλεπτα και δεν πόνεσε σχεδόν καθόλου. Το μικροτσίπ μοιάζει με ενα μικρόσκοπικό σωλήνα και είναι πολλά αυτα που μπορεί να κάνει. Εκτός απο το οτι μπορεί να ξεκλειδώνει το σπίτι και το ποδήλατο μου. μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους αναγνώστες κλειδιώνγια να ανοίξει πόρτες και να εχω πρόσβαση σε πράγματα του σχολείου., και επιπλέον εμπεριέχει όλους τους κωδικούς του υπολογιστή μου. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μικροτσίπ και σαν πιστωτική καρτα για να αγοράσω πράγματα, οσο η Μαμα και ο Μπαμπάς καταθέτουν στην τσέπη μου χρηματα κάθε εβδομάδα. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ UNICEF ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΕ 150 ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ.ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ http://www.minedu.gov.gr/publications
Δείτε και περιεχόμενα της ενότητας 4 του βιβλίου http://digitalschool.minedu.gov.gr/mo
Δείτε και την σελίδα του βιβλίου που φαίνεται στο βίντεο http://wradrasis.blogspot.gr/2013/02/

Ο Νόμος για το εμφυτεύσιμο τσιπ εγκρίθηκε και ισχύει υποχρεωτικά για κάθε Αμερικάνο Πολίτη που πρέπει να το πάρει από 1/1/13 έως 31/12/13. Όσοι αρνηθούν εκτός από το πρόστιμο που θα πληρώσουν, δεν θα μπορούν να αγοράζουν η να πουλούν, δεν θα έχουν περίθαλψη κ.λ.π. Ότι θεσπίζεται στην Αμερική, εξαπλώνεται σε όλον τον δυτικό κόσμο και φυσικά στην Ελλάδα. Εδώ εμείς ασχολούμαστε με τις περικοπές. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Παρακάτω είναι η λίστα εγκρισης των βιβλίων του υπουργείου παιδείας έχει και το εν λόγο βιβλίο μέσα.Είναι το 21 σε αριθμό βιβλίο με τίτλο Journeys B1.

http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2012/120907_agglika_lykeiou.pdf

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s