Τα τρια εμποδια στην εξελιξη σου

Standard

Tα τρία εμπόδια στην εξέλιξη σου.

Ο φόβος της απόρριψης,η αντιπάθεια και οι ενοχές είναι τρεις λόγοι για να αρρωστήσεις , να αποτύχεις , να πάθεις κατάθλιψη , να πολεμάς τον εαυτό σου ,να γίνεις ο χειρότερος εχθρός σου και να θυμάσαι να ζείς για όλους εκτός από τον εαυτό σου.

Τα κύτταρα έχουν υποδοχείς για τα συναισθήματα. Οι υποδοχείς έχουν εξάρτηση από ένα συναίσθημα είτε είναι χαρά ,φόβος ,ενοχές ή οτιδήποτε άλλο και δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να προσελκύσουν περισσότερο από αυτό το συναίσθημα. Επομένως αν οι υποδοχείς είναι εθισμένοι στο φόβο ή άλλο βαρύ συναίσθημα πρέπει να επανεκπαιδευτούν για να απεξαρτηθούν έτσι ώστε να δέχονται χαρά, ευτυχία και ευθύνη ζωής.Αν έχεις κατάθλιψη τόσο περισσότερο θα την δημιουργείς. Αν νιώθεις ενοχές τόσο περισσότερους λόγους θα έπινοείς για να βιώνεις αυτό το συναίσθημα όλο και περισσότερο.
.
ΦΟΒΟΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ. Από τους κυριώτερους λόγους για να μη βρείς αγάπη, να μη ρισκάρεις να μη μπορείς να αποφασίσεις για να κάνεις κάτι και να αποτύχεις.Βρίσκεις εσύ πρώτος δικαιολογίες για να απορρίψεις εσύ πρώτος τον εαυτό σου .

ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ.Προτιμάς να μνησικακείς , να κρατάς την καρδιά σου κλειστή , να μη συγχωρείς για να μη ξαναπληγωθείς.Προτιμάς να είσαι ασφαλής στα τραυματά σου γιατι φοβάσαι πως θα ξαναβιώσεις  τις ίδιες καταστάσεις.

ΕΝΟΧΕΣ .Καταδικάζεις τον εαυτό σου , αυτοτιμωρείσαι και θεωρείς τον εαυτό σου ανάξιο της αγάπης του Θεού. Εχεις αποφασίσει ότι δεν έχεις Θεεικό δικαίωμα στην χαρά, στην αγάπη και σε μια ολοκληρωμένη ζωή.

Τα παραπάνω μπορούν να σε ακινητοποιήσουν, να σε εμποδίσουν να εξελιχθείς και να δημιουργήσεις αλλαγές στην ζωή σου..Ο Θεός συγχωρεί , μας θεωρεί άξιους και αθώους ό,τι και αν έχει γίνει. Σταμάτα να κατηγορείςτον εαυτό σου, δυνάμωσε την αξία σου , συγχώρεσε τον εαυτό σου καιτους άλλους και προχώρα ………….

Πηγή thetahealing

Το διαβάσαμε από το: Tα τρία εμπόδια στην εξέλιξη σου.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s