Έλενα Έρα Αποσπάσματα…

Standard

♥ Όταν το φως της αφύπνισης σε αγγίξει, ο υλικός σου κόσμος μοιάζει με τον πυθμένα της θάλασσας κι εσύ ελεύθερος, κολυμπάς τόσο στους ορίζοντες, όσο και στα βάθη της.

Η ανθρώπινη εμπειρία αλλάζει σταδιακά όταν αρχίζεις να συνειδητοποιείς πως είσαι η σταθερή και άχρονη Συμπαντική Ενέργεια που παίζει τον ανθρώπινο ρόλο για λίγο. Το μήνυμα του γκρουπ που ακολουθεί, χαμογελάει στην σπιρτάδα εκείνης της σοφής ψυχής που αφυπνίζεται, χωρίς να έχει όλες τις απαντήσεις, αλλά νιώθει πως όλα είναι όπως πρέπει να είναι.

♥ Πάρε την ευθύνη του εαυτού σου να αλλάξεις όλα όσα ξέρεις πως σε καθυστερούν – θέλει δουλειά, τόλμη και προσπάθεια να σταθείς απέναντι σε έναν δύσκολο εαυτό. Ο νους πάντοτε θα σου λέει πως το να αποδέχεσαι απλά τον εαυτό σου είναι αρκετό αλλά στην ουσία, αυτό που καταφέρνεις να κάνεις, είναι να δικαιολογείς πως το να σηκώσεις την πετσέτα που έριξες κατά λάθος στο πάτωμα, δεν είναι δική σου δουλειά.

♥ H διαίρεση του ίδιου του Σύμπαντος φέρνει κοντά σου όλες τις υποστηρικτικές ενέργειες της Γης. Επέτρεψε να σου καθρεπτίσουν πως είσαι μια Συμπαντική ενέργεια που έχει μιαν ανθρώπινη εμπειρία και μετά στρώσου στη δουλειά. Και όταν λυγίζεις, να κοιτάς τούτο τον καθρέπτη και να σηκώνεσαι πάλι.

♥ Οι εμπειρίες χωρίς παρατήρηση και φιλοσοφία, είναι σα μια κάμπια που δεν εκπλήρωσε το σκοπό της να γίνει πεταλούδα.

♥ Υπηρέτησε τον κόσμο από το δικό σου χαλάκι και θα σε υπηρετήσει το Σύμπαν.

Μέσα από τη προσωπική μου γεύση αλήθειας, θα μιλήσουμε για το θέμα που θα φέρει το Σύμπαν εκείνη τη στιγμή. Πέρα από αυτό, θα διαλογιστούμε για να έρθουμε σε επαφή με το Ανώτερο Εγώ μας, κάπου σε άλλες διαστάσεις.

Οι αλλαγές που απλώνονται στον κόσμο, ξεκινούν με το να αρχίσουμε να αλλάζουμε το σημείο οπτικής μας και να εδραιώσουμε μέσα μας την πραγματικότητα πως είμαστε ενεργειακά πεδία. Εγώ, εσύ και όλοι μας, έχουμε το δικό μας μερίδιο στην αλλαγή του κόσμου. Να έχεις όρεξη να εργαστείς με τον εαυτό σου κι όλα θα είναι μια χαρά στον κόσμο σου.

Η οικονομική ανταλλαγή ενέργειας είναι προαιρετική και ανεξαρτήτως ποσού… η αγάπη ή ένα πακέτο μακαρόνια ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ως αντάλλαγμα, λειτουργεί επίσης.
Φως, αγάπη και πολλές αγκαλιές
Έλενα Έρα

♥ Να ανήκεις στο Θεό και όχι στον άνθρωπο. Μην ταυτίζεσαι με κάτι εφήμερο που σε αγκιστρώνει παρά σε ορίζοντες υπεράνω κάθε ανθρώπινης αντίληψης που μόνο η καρδιά μπορεί να αγγίξει… και πάλι ελάχιστα.

♥ Σταμάτησε να συγκρίνεις τα δικά σου χαρίσματα με εκείνα των άλλων. Πότε θα καταλάβεις πως το δικό σου κομμάτι του παζλ είναι ένα και μοναδικό; Εμπνεύσου αλλά μην αντιγράφεις. Μείνε αυθεντικός σε όσα πιστεύεις. – Έλενα Έρα

♥ Αγκάλιαζε με αγάπη όλα όσα σε μαθαίνουν τί Δεν είσαι αλλά μην ταυτίζεσαι μαζί τους.

♥ Ένας άνθρωπος αδέσμευτος από την προσωπικότητά του, από τις επιθυμίες του κι από το εγώ του, σταματάει να ταυτίζεται με τον διττό κόσμο, που είναι μοιρασμένος μεταξύ λύπης και χαράς, πόνου και απόλαυσης, απογοήτευσης και ικανοποίησης, και εδραιώνεται συναισθηματικά και νοητικά στην Πραγματικότητα, την έδρα της αληθινής ευτυχίας και ευδαιμονίας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s