Αποσπασματα απο το βιβλιο η εξελιξη της αυρας

Standard

Ο άνθρωπος είναι ένα εξαιρετικά λεπτοφυές ενεργειακό όν, που μεταδίδει τους κραδασμούς του τόσο στο περιβάλλον του, όσο και στους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους…Όταν δύο άτομα αγαπιούνται πραγματικά, ενώνονται σε όλα τα επίπεδα και ζουν ο ένας μέσα από τον άλλο χωρίς «κόμπους» και εμπόδια.

Η Φύση έχει απίστευτη επίδραση στο ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου. Ο χρωματικός κραδασμός του πράσινου διαπερνά την αύρα και σταλάζει βάλσαμο σε κάθε πόνο που μπορεί να υπάρχει μέσα μας. Τα αρώματα των λουλουδιών μεταφέρουν θετικότητα και λεπτότερες δονήσεις χαρά και ευεξίας…Έστω και λίγο αν βρεθούμε κοντά στην Φύση με ανοιχτή καρδιά, βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην θεραπεία της ψυχής μας.

Η Ψυχή διψά να απορροφήσει νέες πληροφορίες και θετικότητα από κάθε γωνιά του Σύμπαντος, να τραφεί από ανώτερες ενέργειες και ιδανικά. Φεύγει σε αστρικά ταξίδια-την λεγόμενη «αστρική προβολή»- κάθε φορά που κοιμόμαστε και επιστρέφει στο σωματικό επίπεδο φέρνοντας εμπειρίες από κόσμους που με τα μάτια μας δεν μπορούμε να δούμε…Όταν εμείς επιλέγουμε να μπούμε σε αυτή την διαδικασία συνειδητά, πιέζοντας την ψυχή να βγει από το σώμα μας χωρίς να το έχει επιλέξει η ίδια, τότε είναι σαν να την στέλνουμε σε άγνωστα συμπαντικά μέρη απροστάτευτη, χωρίς να γνωρίζει το γιατί περιπλανιέται εκεί έξω.

Το προστατευτικό ενεργειακό κουκούλι μας μέχρι να γεννηθούμε και να δούμε το φως του ήλιου, είναι η φιλόξενη μήτρα της μητέρας αλλά και η ίδια της η αύρα. Τους εννέα μήνες που ο άνθρωπος περνά σε εμβρυακή μορφή εξαρτιέται από την μητέρα όχι μόνο για να τραφεί και να γνωρίσει τον κόσμο μέσω αυτής, αλλά την χρειάζεται και για να προστατευτεί από εξωτερικές αρνητικές επιρροές, μιας και μέχρι την στιγμή της γέννας το μωρό δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει τον σχηματισμό της δικής του αύρας.

Οι 3 πρώτες ημέρες της ζωής του ανθρώπου είναι πολύ σημαντικές, καθώς μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα συμβαίνουν δύο πολύ σημαντικά πράγματα, τα οποία μπορούν να καθορίσουν, ως ένα σημείο, την μετέπειτα πορεία του ατόμου. Είναι ένα μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο αρκετά θεμελιώδες τόσο για την ενεργειακή υπόσταση του ανθρώπου, όσο και για την μετέπειτα πορεία του.

Τόσα πράγματα γύρω μας μπορούν να δώσουν φως στην Ψυχή μας, να ενεργοποιήσουν κάθε θετικό στοιχείο που φωλιάζει μέσα μας. Πώς όμως μπορούμε να λάβουμε μεγάλη ενέργεια από τους γηραιότερους ανθρώπους και με τί τρόπο μπορούμε να την μετουσιώσουμε στην ύπαρξη μας; Ποιό είναι αυτό το σημαντικό ενεργειακό στοιχείο που μόνο όσοι έχουν περάσει πάνω από τα 50 χρόνια ζωής κατέχουν, και μπορούν να αυτό να βοηθήσουν την δική μας αύρα;

»Η ανθρώπινη αύρα είναι ένας ζωντανός οργανισμός, που αλληλεπιδρά με όλες τις ενέργειες γύρω της. Είναι γεμάτη ειδικά ενεργειακά σημεία που απορροφούν και μεταδίδουν δονήσεις για όλους τους τομείς της ζωής μας, βοηθώντας έτσι να έχουμε εσωτερική ισορροπία αλλά και γνώση για τον εξωτερικό μας περίγυρο. Πέρα από τα βασικά ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρας), υπάρχουν και άλλα σημεία όπου οι δονήσεις μας εκπέμπονται και που είναι ιδιαίτερα λεπτοφυείς, αλλά εξίσου δυνατές»

Το ενεργειακό δέσιμο μητέρας και παιδιού συνεχίζεται και μετά την γέννα, χωρίς να σπάει και να μεταλλάσσεται από εξωτερικές συνθήκες ή άλλους παράγοντες. Αφήνουν ο ένας στον άλλο «ίχνη» πάνω στις αύρες τους, με την μητέρα να μπορεί ενστικτωδώς να αποκωδικοποιήσει μέσω αυτών το τί συμβαίνει στην ζωή του παιδιού της. Αν και δεν μπορεί σωματικά να βρίσκεται παρών κάθε στιγμή κοντά στα παιδιά της, ωστόσο ενεργειακά βιώνει κάθε σοβαρό κίνδυνο που μπορεί να τα απειλεί. Το ένστικτο της μητέρας είναι ίσως ένα από τα πιο δυνατά διαισθητικά εργαλεία που μία γυναίκα μπορεί να έχει στην ζωή της.

«Το βιβλίο ετοιμάζεται να ολοκληρωθεί, έχοντας σαν σκοπό να καλύψει όχι μόνο γνωστές, αλλά και μέχρι στιγμής άγνωστες πτυχές της ανθρώπινης ενεργειακής φύσης. Μερικά από τα θέματα που αναλύονται εκτενώς είναι:
-Πώς σχηματίζεται η αύρα μας, ποιά είναι η δομή της και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της καθ’όλη την διάρκεια της ζωής μας. Το δέσιμο μητέρας παιδιού και πώς αυτό δημιουργείται, πώς ερωτευόμαστε, πώς η αύρα μας επηρεάζει την επαγγελματική μας πορεία. Η οικογενειακή αύρα, τί συμβαίνει ενεργειακά στην περίπτωση των πολλαπλών κυήσεων.
-Ενεργειακή χρωματοθεραπεία: τί σημαίνει κάθε χρώμα της αύρας μας και πώς αυτό μας επηρεάζει στην ζωή μας.
-Η ενέργεια της αγάπης: τί είναι η Αγάπη, πώς μας βοηθάει και πώς μπορούμε εμείς να την εκπέμψουμε γύρω μας.
-Το κλειδί της αύρας μας: η θετικότητα και πώς μπορούμε να την εφαρμόσουμε στην καθημερινότητα μας.

Μερικά ακόμα κεφάλαια από το βιβλίο, που είναι σχεδόν έτοιμο να εκδοθεί:
*Τα όνειρα και η σημασία τους. Από πού προέρχονται, τί μηνύματα μας διδάσκουν και πώς να μπορέσουμε να τα γειώσουμε στην καθημερινότητα μας.
* Τί είναι αστρική προβολή και πώς επηρεάζει την ψυχή και την αύρα μας.
* Τρόποι για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε αν έχει πέσει η δύναμη του ενεργειακού μας πεδίου και τί μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε την δύναμη του.
*Η έννοια της αγάπης, η δύναμη της και πως πραγματικά να την βιώσουμε μέσα μας.
* Η οικογενειακή αύρα και πώς αυτή εξελίσσεται και λειτουργεί ανάμεσα στα άτομα

Η αγάπη είναι σαν ένας μικρός ενεργειακός στρόβιλος που ακουμπά απαλά την αύρα και εισχωρεί κατευθείαν στα δώματα της ψυχής. Τότε λειτουργεί σαν ενεργειακή «σκούπα», διώχνοντας κάθε μικρόβιο αρνητικότητας, λύπης, απόρριψης, θλίψης, θυμού και ζήλιας. Κανένας τέτοιος κραδασμός δεν μπορεί να αντέξει την λάμψη που ρίχνει στις σκιές του πόνου η αγάπη…Σαν τον ζωοδότη ήλιο, η δόνηση της θα θρέψει τους σπόρους της Ψυχής που τόσα χρόνια παρέμεναν κρυμμένοι.

Ο Ήλιος δρα ενδυναμωτικά, εξαγνίζοντας τυχόν μικρές σκιές που θολώνουν την λαμπρότητα της αύρας, φτάνοντας μέχρι τα βάθη της ανθρώπινης Ψυχής…Από την άλλη, η μυστηριώδης Σελήνη κινεί με την ενέργεια της κάθε τι που λιμνάζει μέσα στην ανθρώπινη ύπαρξη, όπως κάνει με τα νερά της Γης. Έτσι γίνεται η δόνηση της αύρας καθαρή σαν το γάργαρο ποτάμι που ρέει γεμάτο ζωή..

Η τροφή δεν επηρεάζει μόνο την σωματική υπόσταση του ανθρώπου αλλά και την ενεργειακή. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι φορείς συμπυκνωμένου ηλιακού φωτός, για αυτό και επιδρούν άκρως δυναμωτικά στην αύρα. Υπάρχουν ωστόσο πολύ συγκεκριμένες τροφές που αποδεικνύονται ιδιαίτερα θεραπευτικές για το αυρικό πεδίο, και η κατανάλωση τους οδηγεί με μεγαλύτερη τόνωση και προστασία της προσωπικής ενέργειας…

Τα όνειρα είναι ένας τρόπος ώστε η ψυχική ενέργεια να εκφράσει τις εμπειρίες αλλά και τις πληροφορίες που λαμβάνει από διαφορετικές πηγές. Μέσω της νοητικής δύναμης, η ψυχή μεταφέρει στον συνειδητό εαυτό τα μηνύματα που χρειάζεται προκειμένου να προφυλαχθεί από κάτι, να εξελιχθεί ή και να μάθει αυτά που την ημέρα αδυνατεί να συλλάβει. Ο κόσμος των ονείρων μπορεί να κρύβει πολλές αλήθειες και κρυφές ματιές σε μελλοντικά γεγονότα, ανάλογα πάντα και από πού προέρχονται. Ποιές όμως είναι αυτές οι πηγές με τις οποίες συνδέεται η ψυχή και μεταφέρει νέες γνώσεις;

Στον άνθρωπο, το σημείο από τους αστραγάλους μέχρι το πέλμα διαθέτει πολλά νευρικά και ενεργειακά κέντρα, το καθένα με την δική του ξεχωριστή λειτουργία. Εκεί βασίζονται και οι αρχές της ρεφλεξολογίας όπου με ειδικές πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία ενισχύεται η καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Παράλληλα όμως το πέλμα είναι και αυτό που έρχεται σε επαφή με κάθε ενέργεια που υπάρχει στο περιβάλλον, θετική και αρνητική. Με το πόδι στηριζόμαστε στην γη και μετακινούμαστε, νιώθοντας και μεταφέροντας σε όλο το σώμα τις δονήσεις που πατάμε. Για αυτό τον λόγο το σημείο των πελμάτων είναι πολύ σημαντικό για τον καθαρισμό και εξαγνισμό της αύρας, με ειδικές μαλάξεις και πιέσεις….

Το φως ενός μικρού κεριού όχι μόνο δίνει φως στο σκοτάδι αλλά μπορεί και να απορροφήσει αρνητικές ενέργειες που έχουν συσσωρευθεί κατά την διάρκεια της ημέρας. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει μία μικρή ασπίδα προστασίας ενάντια σε ό,τι προσπαθεί να βλάψει την ψυχική ισορροπία του ανθρώπου..

Τί άλλο είναι ο φόβος παρά ένα βαρίδι που τραβάει προς τα κάτω την ύπαρξη του ανθρώπου. Ρίχνει την ψυχολογική του σταθερότητα, χαμηλώνει την δύναμη της αύρας, περιορίζει το φως της ψυχής. Όσο και να θέλει να ανοίξει τα φτερά του κάποιος, αν δεν κόψει από μέσα του τους ριζωμένους φόβους, δύσκολα θα μπορέσει να φτάσει στα ύψη που είναι προορισμένος να αγγίξει. Ο παλμός της ψυχικής ενέργειας δεν θα μπορεί να ακουστεί όσο μέσα στα αυτιά του αντηχεί η μονοτονία ενός «μη», ενός «όχι» που πια δεν εξυπηρετούν τίποτα το υψηλό παρά μόνο παλιές καταστάσεις και ξεπερασμένες ιδέες. Για να αγγίξει ο άνθρωπος το όνειρο, πρέπει να εξαγνίσει στην πυρά του εσωτερικού φωτός κάθε σκιά φόβου…

Η ευφυϊα της ανθρώπινης αύρας δεν περιορίζεται μόνο στην ενέργεια που εκπέμπει ή στην δύναμη που κατέχει. Ένα τέτοιο πολύπλοκο κραδασμικό δίκτυο καταφέρνει να δημιουργήσει μερικά ιδιαίτερα φαινόμενα, μοναδικά για την ανθρώπινη ύπαρξη. Ένα από αυτά είναι οι ενεργειακές σφαίρες που δημιουργούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τη θετικότητα που έχει ο άνθρωπος. Ξεπηδούν από την αύρα και έχουν την δική τους λειτουργία και σκοπό, καθιστώντας τις κάτι το μοναδικό και τόσο ενδυναμωτικό…..

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s