ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ

Standard

«ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ»

Αυτή είναι μια πανάρχαιη γνώση που η επιστήμη επιβεβαιώνει τις τελευταίες δεκαετίες. Πρόσφατα μας την υπενθύμισε ο διαπρεπής έλληνας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Harvard Ν.Χρηστάκης, συμπληρώνοντας ότι η ευτυχία είναι μεταδοτική….
H θετική ενέργεια όμως πρέπει να συνοδεύεται από την ενάργεια της συνείδησης για να είναι αποτελεσματική. Η παρούσα Ομάδα σε πείσμα του δηλητηρίου της απαισιοδοξίας και της καταστροφολογίας που διοχετεύουν συνεχώς τα Μ.Μ.Ε., φιλοδοξεί να εκπέμψει ένα ζωογόνο κύμα χαράς, ειρήνης και ευτυχίας.
Η Ομάδα είναι ανεξάρτητη από οποιοδήποτε πολιτικό ή ιδεολογικό σχήμα.
Σκοπός της είναι να διαδώσει όλες τις ιδέες, ανεξαρτήτως προελεύσεως, που συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από την ατομική και συλλογική τους ευθύνη στη διαμόρφωση της κοινής «πραγματικότητας».
Είσαστε όλοι προσκαλεσμένοι να συμμετάσχετε σ’ αυτή την θετική αλλαγή του ψυχολογικού κλίματος, που είναι απαραίτητη για την ατομική και κοινωνική ευημερία.

Από τα τέλη του 2011 το Δίκτυο βγήκε από τα όρια του Κυβερνοχώρου οργανώνοντας ανοιχτές συναντήσεις και δωρεάν σεμινάρια ψυχολογικής υποστήριξης. Βοήθησε και εσύ να εξαπλωθεί το μήνυμα της Θετικής Ενάργειας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s